O NAMA

SAŠA INŽINJERING DOO

SAŠA INŽINJERING DOO iz Zrenjanina je građevinsko preduzeće osnovano 2005. godine. Osnovna delatnost našeg preduzeća je niskogradnja, odnosno izvođenje radova na izgradnji, rekonstrukciji i održavanju svih vrsta saobraćajnica.

Kao savremeno i uspešno preduzeće, tokom decenije svoga poslovanja i dalje dokazujemo da korektan i odgovoran odnos prema investitorima kao i svojim zaposlenima, predstavlja ključ uspešnog i efikasnog poslovanja. Dobra organizacija, kvalitetno izvođenje radova i poštovanje ugovorenih rokova, obeležili su SAŠA INŽINJERING kao pouzdanog partnera i uspešnog graditelja.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

U vlasništvu SAŠA INŽINJERING DOO u Zrenjaninu, u industrijskoj zoni „Bagljaš“ ul. Milutina Subotina bb nalazi se asfaltna baza kapaciteta 40T/h tona asfalta na čas.

U okviru asfaltne baze proizvode se različite vrste asfaltnih mešavina, u skladu sa potrebama i zahtevima Investitora. Priprema proizvodnog procesa se obavlja najmanje jedan dan pre početka proizvodnje, na osnovu ranije ugovorenih količina i dinamike izvođenja radova. Postrojenje poseduje centralno grejanje koje služi za zagrevanje kompletne bitumenske instalacije (silosi za smeštaj bitumena, bitumenska vaga, kompletna instalacija kroz koju se kreće bitumen, postrojenje za istovar bitumena). Bitumen se greje na 150-160 °C. Kameni agregati se utovarivačem doziraju u predozatore iz kojih se puštaju u sušaru gde se zagrevaju do temperature cca 215 °C. Dalje se kameni agregati iz sušare transportuju vrućim elevatorom do sita koje prosejava agregate i isti se smeštaju u vruće bunkere podeljene po frakcijama. U računar se unosi zadata receptura po kojoj se pune 3 vage (vaga kamenih agregata, vaga filera i vaga bitumena), puštaju se u mešalicu i mešaju. Na računaru se zadaje vreme mešanja i nakon isteka predviđenog vremena, dobija se gotova asfaltna masa koja se transportuje na mesto ugrađivanja.

MEHANIZACIJA I OPREMA

Posedujemo  neophodnu mehanizaciju i opremu za samostalno izvođenje radova iz oblasti svoje delatnosti.

Konstantno ulaganje u mašinski i vozni park, kao i redovno održavanje istog, svrstava nas u pouzdanog izvođača spremnog da odgovori svim poslovnim izazovima, vodeći se principima kvalitetnog izvođenja radova u ugovorenim rokovima. U svom vlasništvu posedujemo različite tipove mašina za obavljanje svih vrsta građevinskih radova kao što su kombinovane mašine, grejderi, valjci, kompresori, kao i mašine za izvođenje asfalterskih radova gde se ubrajaju mašine za prskanje emulzije, do više kompleta garnitura za ugradnju asfalta. Takođe, posedujemo brojna transportna sredstva u vidu kamiona kipera, putara, tegljača i svih vrsta prikolica.

LJUDSKI RESURSI

Naš cilj je da u svakom trenutku obezbedimo i održimo sigurno i zdravo radno okruženje, bez ugrožavanja bezbednosti naših zaposlenih kao i lica prisutnih u radnom okruženju.
Naše zaposlene smatramo najvrednijim delom našeg preduzeća od kojih direktno zavisi uspešna  realizacija posla. Timski rad i posvećenost poslovnim zadacima u okruženju pozitivne radne atmosfere dovode do ostvarivanja zajedničkih ciljeva na obostrano zadovoljstvo.

REFERENCE

Poslednjih nekoliko godina angažovani smo na teritoriji grada Zrenjanina od strane Direkcije za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina na poslovima rekonstrukcije ,  izgradnje saobraćajnica, sanacije sportskih terena kako u gradu tako i u okolnim mesnim zajednicama a i na teritorijama susednih Opština kao što su Titel, Kikinda, Smederevska Palanka itd. Navedeni radovi ujedno predstavljaju i najznačniji deo naše referenc liste.